Anonimno iskanje kadra

stisk rok

Do kvalitetnega kadra je težko priti. Objava oglasa na Zavodu RS za zaposlovanje ponavadi ne prinese željenih rezultatov, saj je prijav kandidatov ponavadi zelo malo, medtem ko objava na spletnih portalih za iskalce zaposlitve zahteva precej tehničnega znanja za oblikovanje oglasov, da o visokih stroških oglaševanja, ki pogosto ne prinese željenih rezultatov, niti ne omenjamo. Oglasi na spletnioh zaposlitvenih portalih niso takoj objavljeni, ko pa so, niso vidni, razen če niso proti doplačilu dodatno izpostavljeni.

Nekatera podjetja želijo iskati kader v anonimnosti iz različnih razlogov, vsa podjetja pa želijo do dobrega kadra priti takoj. Pri iskanju kadra je treba slediti trednom in oglase prikazati v medijih, ki so blizu iskalcem zaposlitve. Oglasi morajo biti napisani tako, da pritegnejo čim večji krog iskalcev zaposlitve, saj je le na ta način možna izbira primernega kadra.

V podjetju pripravimo oglase v skladu z željami naročnikov in našimi izkušnjami ter jih objavimo v izbranih skupinah družabnih omrežij. Zaradi naših izkušenj dosegamo visoko odzivnost kandidatov. Oglase objavimo za naročnika v anonimnosti in to še isti dan po naročilu storitve.

sestanek v pisarni

Svetovanje pri selekciji kadra

V podjetju pripravimo oglase v skladu z željami naročnikov in našimi izkušnjami ter jih objavimo v izbranih skupinah socialnih omrežij. Zaradi naših izkušenj dosegamo visoko odzivnost kandidatov. Oglase objavimo za naročnika v anonimnosti in to še isti dan po naročilu storitve.

Ponujamo selekcijo kadra, kot je še niste videli – za vsakega kandidata namreč pripravimo individualno testiranje, s katerim takoj vidimo, ali je kandidat primeren za delovno mesto ali ne. Že iz samega pogovora opazimo čustveno stabilnost. Z našimi nasveti pomagamo podjetnikom pri izbiri kandidatov tako, da zmanjšamo možnost napačne izbire na minimalno možno raven.